Gratis Virus Verwijderen

Je kunt je computer schoenmaken van alle virussen zonder dat je een programma koopt. De ene virus is slimmer dan de andere, zo het is soms heel moeilijke om deze te verwijderen. Maar als je hoofd koel houdt dan win je altijd.

Ik gebruik meestal Avira Antivir personal editie. Er zijn veel gratis anti-virus programma’s die kunt vinden maar deze is goed genoeg om je computer te beschermen en ook schoen te maken als je computer werdt ge geïnfecteerd. De enige nadeel is dat je een keer per 24 uur een pop-up krijgt.

Soms heb je een spyware op je computer en niet een virus. Spyware as de naam zegt, is een programma die je computer spioneert en je privé gegevens steelt zoals bankgegevens. Als je vermoede heb, dat je computer is geïnfecteerd met spyware dan zou je een spyware programma moeten downloaden en installeren.

Spybot – Search Destroy is goede programma die je kunt gebruiken.  Deze programma heeft me een paar keer uit de brand geholpen. Het is nu heel lang geleden sinds een serieuze spyware op mijn computer heb gehad maar iedere keer dat ik een programma nodig heb om een spyware te verwijderen dan gebruik ik dit programma. Naar mij mening heeft deze programma zijn naam waar gemaakt. De user interface is niet echt mooie maar dat is niet echte belangrijk. Ik heb nooit een spyware gezien die deze programma niet kan verwijderen.