Wat Voor Virus Heb Je Gehad

Mijn computer was vol met verschillende vormen van Virussen, Worms, Spywares. Tegenwoordig weet iedereen wat deze termen zijn maar toch voor mensen die nog niet kennen
• Een computer virus is a computer program die zichzelf kan kopiëren en de computers kan infecteren. Virus kan je computer bestanden infecteren en beschadigen.
• Een Spyware is een computer programma die informatie verzamelt over het gebruik van de computer en deze doorsturen naar een externe partij. Het is gewoon een ordinaire spionage programma. Op deze manier kunnen zijn ook je identiteit en je bank gegevens stelen.
• Een Malware is verzamelnaam van alle ongewenst software programma. Ze zijn allemaal schadelijke programm’s.
• Een Worm is een ongewenst software programma die via de netwerk zich kan verspreiden zonder interactie van iemand en andere node van de netwerk kan infecteren. Worm beringen schade aan het netwerk toe en niet aan de computer bestanden.
Terug aan ons verhaal, Mijn Internet Explorer is hellemaal vervormd. Allerlei Plugin’s en Toolbar’s waren geïnstalleerd. The desktop was vol met icoontjes van allerlei programma’s die niet wist wat ze waren. De achtergrond van pc is verandert. De computer wordt veel te langzaam. Om lang verhaal kort te maken, mijn PC was vol geworden met rotzooi. En dat allemaal gebeurde in fractie van seconde. Ik dacht, Hoe zal ik ooit dit van mijn computer verwijderen.