Gratis Virusbeveiliging

Hoe kun je je computer virusbeveiligen zonder dat je hoeft betalen. Dat is wat we in dit artikel over gaan hebben. Virusbeveiliging is erg belangrijk en het is iets dat je niet lucht over moet denken.

Wat moet je denken over virusbeveiliging? Hier zijn wat je moet hebben om je computer te beschermen.

  • Firewall Software: Dit soort programma’s houden the hacker tegen. Als je je computer niet veel gebruikt dan kun je Windows firewall aanzetten. Maar als je bezorgd bent, kun een gratis firewall downloaden en installeren.
  • Antivirus software, dit kan een virus tegen houden of verwijderen als je computer al geïnfecteerd is. Kijk hier top 10 gratis antivirus software
  • Antispyware Software, deze zullen je computer beschermen tegen de spyware programma’s.

Dit gratis antivirus software geven meestal de basis bescherming en dat zal ook voor de meest mensen voldoende zijn maar als je zeker wilt zijn dat je die troep niet op je computer krijgt dan moet je goede firewall en antivirus software kopen.

Laatste jaren, als je een computer koopt, willen winkeliers dat je ook antivirus software aan bijkoopt. Als je geen weet hebt van computers of weinig tijd en grote portemonnee dan moet je die aanbod accepteren. Anders hoeft eigenlijk niet, want je kunt het goedkoper of gratis krijgen.